Викладачі факультету землевпорядкування провели топографо-геодезичні вишукування для розроблення проекту електропостачання в СОТ «Академічний» м. Чорноморськ

21 квітня 2016 року

     На території спортивно-оздоровчого табору "Академічний" під дією природних факторів сталася неприємнаподія – відбувся зсув ґрунту, який спричинив аварію опор електромереж по всій території табору. Курортний сезон вже скоро має розпочатися, тому відновлення електропостачання – одне з головних завдань, що постало перед Університету.

     Доцент кафедри управління земельними ресурсами Руслан Тихенко та асистент кафедри геодезії та картографії Іван Опенько – сертифіковані інженери-геодезисти. Вони одразу долучилися до такої важливої справи і провели топографо-геодезичні роботи, які є складовою розроблення проекту з відновлення електропостачання.
     Як зазначають викладачі, роботу виконували за несприятливих погодних умов, адже шквальний вітер і дощ заважав проводити точні геодезичні виміри, але вони справилися. Доречі, підрядні організації, які пропонували свої послуги з виконання цих робіт, ставили терміни – до двох тижнів та за немалі кошти, а наші фахівці виконали усі топографо-геодезичні вишукування у стислі терміни. 

     

     Для робіт було використано наявні на факультеті землевпорядкування сучасні геодезичні прилади.
   Повернувшись з відрядження, Руслан Тихенко та Іван Опенько займаються камеральним опрацюванням даних геодезичних вишукувань і оформленням картографічних матеріалів, аби завершити поставлене завдання.

     Допомагали і сприяли виконанню топографо-геодезичної зйомки в масштабі М 1:500 для виготовлення проекту по енергозабезпеченню СОТ «Академічний» в м. Чорноморськ:
Олена Коваль – начальник відділу Держгеокадастру в м. Чорноморськ;
Валерій Ковба – головний спеціаліст служби містобудівного кадастру управління архітектури та містобудування Чорноморської міської ради;
Олег Дмитрійчук – директор ТОВ «Проекти ТДК».

 


Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook