Гуманітарно-педагогічний факультет: профорієнтаційні заходи в навчальних закладах Волині

3 квітня 2016, 19:11

З 30 березня по 1 квітня 2016 р. за дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Шинкарука відбулися профорієнтаційні зустрічі серед учнів і студентів Волині, які провела заступник декана, доцент кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Людмила Макодзей.


Профорієнтаційна робота відбулась у трьох загальноосвітніх навчальних закладах, серед яких Маяківський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. – лінгвістичний ліцей» (Луцький район, Волинська область), Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 смт. Маневичі імені Андрія Снітка, Навчально-виховний комплекс «Маневицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-гімназія імені А.П.Бринського» (смт. Маневичі, Волинська обл.), та у Луцькому педагогічному коледжі.


Під час зустрічі учні шкіл та студенти коледжу були ознайомлені з освітньою діяльністю Національного університету біоресурсів і природокористування України взагалі й гуманітарно-педагогічного факультету зокрема.

Для унаочнення можливостей університету та факультету у підготовці фахівців учням і студентам було показано профорієнтаційні ролики Національного університету біоресурсів і природокористування України, під час перегляду яких потенційні вступники ознайомилися з перевагами навчання в університеті та на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Приємно відзначити, що учні і студенти знають про університет і мають бажання навчатися у ньому. У зв’язку з цим було зроблена акцент на особливостях цьогорічного вступу, на спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в університеті, і на основних моментах, які повинні витримати вступники, щоб вступити до НУБіП України взагалі, й гуманітарно-педагогічного факультету зокрема.


Під час зустрічей учні й студенти коледжу ознайомилися з історією факультету, закцентували увагу на бакалаврських та магістерських програмах підготовки фахівців 2016 року за спеціальностями «Соціальна робота», «Філологія», «Управління навчальними закладами», «Педагогіка вищої школи», «Освітні вимірювання», «Соціальна педагогіка», «Переклад» з’ясували про територіальні зручності щодо навчання і проживання студентів тощо.


У підсумку варто відмітити, що не тільки учні й студенти глибоко зацікавились подальшим навчанням у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на гуманітарно-педагогічному факультеті, а й адміністративно-педагогічний персонал виявив інтерес до магістерських освітньо-професійних програм підготовки фахівців.


Щиро дякуємо директорам вищезазначених навчальних закладів, а саме Возняку Євгену Михайловичу, Артишуку Анатолію Несторовичу, Деркачу Андрію Олексійовичу, Бойчуку Петру Микитовичу за сприяння в організації зустрічей з випускниками шкіл та коледжу.


Людмила Макодзей,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook