На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт студенти НУБіП – серед кращих

29 березня 2016 року

     У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2015/2016 навчального року за галуззю знань «Екологія та екологічна безпека».

 

     На конкурс було представлено 136 студентських робіт із 67 вишів України. Після зовнішнього рецензування для участі у фінальному етапі допущено 99 авторів. Серед них – і студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства. Зокрема, магістрант Олександр Фарисей (науковий керівник, проф. В.М. Маурер) та четвертокурсниці Катерина Гусаченко і Віра Клеща (науковий керівник, доц. А.А. Дзиба). 

 

 

 

     Упродовж двох днів наукові роботи оцінювала конкурсна комісія. Неабиякий інтерес непохитного журі, студентства і наукових керівників викликали дослідження Олександра Фарисея за темою «Живий надґрунтовий покрив як інтегрований показник лісівничого потенціалу для визначення способу відтворення дібров». У підсумку ця наукова робота посіла друге місце.

 

 

     Вітаємо Олександра з перемогою, зичимо йому та іншим учасникам наснаги, творчих здобутків, подальшої плідної наукової роботи. 

 

 

Р.Д. Василишин,
директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook