Сумуємо з приводу смерті Анатолія Ананійовича Демка

28 березня 2016 року
26 березня 2016 року на 76 році пішов з життя доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Анатолій Демко.
 
Життя Анатолія Ананійовича було нерозривно пов’язане з нашим університетом: у 1960 він прийшов навчатися на факультет механізації сільського господарства Української сільськогосподарської академії, після закінчення якої три роки пропрацював головним інженером одного з господарств Вінниччини. 1968 року він знову повернувся до alma mater, захистив тут кандидатську дисертацію і розпочав свій шлях у науці - науковим співробітником Українського науково-дослідного інституту механізації і електрифікації сільського господарства. Втретє він повернувся до університету у 1987 році і пропрацював тут (спочатку старшим викладачем, а згодом доцентом) майже тридцять років.
 
Колектив університету глибоко сумує з приводу тяжкої втрати та висловлює співчуття рідним і близьким Анатолія Ананійовича Демка. Світла пам’ять про нього завжди буде жити в серцях його колег та учнів.
 
Ректорат, 
профспілкові комітети співробітників і студентів
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook