Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – учасники майстер-класу на базі ковбасного цеху Великоснітинського НДГ ім.О.В. Музиченка
Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь в організованому для них майстер–класі у виробничих умовах ковбасного цеху ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка».
Забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів – пріоритетна задача для усіх галузей харчової промисловості, вирішити яку можна за допомогою сучасних підходів. Їх і продемонстрував відомий технолог, майстер своєї справи – головний технолог компанії, що входить до складу ради роботодавців факультету, TC «Tecynology Trade» Олександр Глущенко.
Магістри дізналися про поняття керованого перетворення в сировині під дією біологічних агентів. Практично вивчали взаємозв'язок між будовою, складом, кількістю та властивостями складових сировини та готових продуктів. А ще обґрунтовували нові і вдосконалювали традиційні технології задля розширення асортименту та створення принципово нової продукції, що має гарантовані показники якості протягом визначеного терміну зберігання та бездоганну безпечність.
Юлія Крижова,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК