Студентська збірна команда факультету пройшла у чвертьфінал змагань з шахів

2 березня 2016 року
Навч. корп. № 5

Підтримувати реноме лідера протягом тривалого часу студентським командам-учасницям з будь-якого виду спорту досить важко, особливо в університетах, де спорт - не профільний напрямок спрямованості ВУЗу. Це повязано не лише з тим, що студенти в першу чергу мають здобувати знання з обраної ними спеціальності, а й з тим, що в силу фактично щорічної зміни складу команд, не завжди вдається вчасно організуватися та виступити на повну силу. Це стосується не лише ігрових видів спорту, а й інтелектуальних, якими є, зокрема, і шахи. Проте, це не заважає вже кілька років поспіль студентській збірні команді нашого факультету у складі Киричука Тимура, Метанчук Христини, Слободянюка Ярослава, Рибака Романа, Моргун Олі бути призером і переможцем щорічних внутрішньоуніверситетських змагань з шахів.

От і цьогоріч,  у перший день весни, саме у такому складі студентська команда факультету ветеринарної медицини з шахів почала виступ у змаганнях, які вже традиційно проходять у стінах п'ятого навчального корпусу університету.  Завданням-мінімумом цьогоріч для нашої студентської команди було потрапити у чвертьфінал змагань. У першому турі змагань наші студенти легко здолали суперника з рахунком 4:0, у наступному турі у протистоянні зі студентами факультету конструювання та дизайну рахунок склав 2:2, що вивело нашу команду у наступний етап змагань.

Завдання-мінімум виконано! Бажаємо нашим студентам подальших успіхів, менше хвилювання та більше впевненості у собі та своїх силах!

Харкевич Ю., деканат ФВМ

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook