Анна Губеня і Інна Чешун – переможниці І туру Всеукраїнської олімпіади серед студентів-автоматників

20 лютого 2016 року

     Цього тижня на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка проходив І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».

 

     Участь у ній взяли студенти 4-го та 2-го скороченого курсів освітнього рівня «Бакалавр» відповідного напряму підготовки та 1-го курсу магістратури. Конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, очолював завідувач кафедри Віталій Лисенко

     З напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» трійку лідерів склали Анна Губеня, Олена Пилипенко і Павло Іванов. Серед студентів спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами» перемогу здобула Інна Чешун, другим і третім виявилися відповідно Антон Ігнатьєв і Вадим Царик.

     Вітаємо переможців та бажаємо з честю представити НУБіП у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади, який пройде на базі Національного університету харчових технологій у квітні.

Олексій Опришко,
доцент кафедри автоматики та 
робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook