Триває профорієнтаційна робота на Київщині

17 лютого 2016 року

     Профорієнтаційна роботу, від якої залежить ефективність майбутньої вступної кампанії, завжди у фокусі уваги науково-педагогічних працівників НУБіП України. 
     Із метою поширення інформації про наш університет, 16 лютого 2016 року заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлана Харченко та заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Семен Волошин провели зустріч з учнями 10-х та 11-х класів шкіл смт. Ставище Таращанського району Київської області.

     Під час зустрічі школярам спрезентовано структуру НУБіП України, спеціальності, що за ними здійснюється підготовка фахівців, переваги навчання саме в нашому університеті. Особлива увага була приділена місцю університету серед провідних ВНЗ України, удосконаленню матеріальної бази та розвитку міжнародних зв’язків. Майбутні абітурієнти з цікавістю переглянули відеоролики про НУБіП і про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету.

     Запрошено учнів до навчання на підготовчих курсах НУБіП України, при цьому їхню увагу закцентовано і на можливості отримати додаткові бали із фахових предметів під час вступу на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності.
     Учні з цікавістю сприйняли озвучену інформацію і висловили сподівання стосовно майбутнього вступу. Адже вибір професії для кожного з них – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. Без перебільшення можна сказати, що для випускників шкіл – це надважливо.

     Традиційно випускників цікавили питання вартості навчання, обсягу державного замовлення, можливості реалізації спортивних та мистецьких здібностей, можливості участі у програмах подвійних дипломів з іноземними університетами-партнерами. Також майбутніх абітурієнтів цікавили новації вступної кампанії 2016 року, побутові умови в гуртожитках та можливості подальшого працевлаштування.

     Представники НУБіП України надали вичерпні відповіді на поставлені запитання та запросили присутніх на День відкритих дверей університету 12 березня 2016 року.

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету,
Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook