Землевпорядники провели профорієнтаційний захід у Великоснітинській ЗОШ

7 лютого 2016 року

     Незабаром закінчується ще один навчальний рік, і тому все менше часу залишається у випускників шкіл для професійного самовизначення. А щоб правильно орієнтуватися в просторі вибору професій, треба щоб хтось міг надати об'єктивну і своєчасну інформацію про цей простір, весь час відстежуючи його зміни. В цьому можуть допомогти порадами батьки, друзі, відповідні спеціалісти у школах, а також представники вищих навчальних закладів. Саме тому НУБіП України останні роки активно проводить профорієнтаційну роботу з учнями в різних куточках нашої країни. Адже університет має велику кількість напрямів підготовки, які часом не зовсім зрозумілі старшокласникам. Наше завдання – донести до кожного учня таку інформацію, аби у майбутньому кожен , хто стане нашим студентом, зміг знайти своє місце на ринку праці. Адже НУБіП України – є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні.

     Факультет землевпорядкування активно продовжує заходи з профорієнтаційної роботи, залучаючи до цієї роботи в тому числі і студентів. Оскільки об’єктивно може оцінити рівень навчання в університеті лише той, хто ці знання здобуває.

     Студент 1 курсу факультету землевпорядкування Іван Кулачек нещодавно відвідав рідну школу у селі Велика Снітинка Васильківського району Київської області (директор Валентина Мелешко). Учні школи чули про наш навчальний заклад, адже в цьому селі знаходиться ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». Це сучасне господарство, що технологічно пов'язане з навчальним процесом у системі підготовки спеціалістів сільського господарства та інших галузей агропромислового комплексу.

     Традиційно Іван розпочав з розповіді про наш навчальний заклад, про факультет землевпорядкування і власне професію землевпорядника. Звісно що учні 11 класів вже визначилися з предметами, по яким будуть складати тести ЗНО, навіть дехто визначився з ВУЗом. Але ми сподіваємося, що проведена зустріч дасть школярам краще уявлення про широкі можливості випускника саме нашого університету. А от учні 9-10 класів дуже активно розпитували нашого представника про умови навчання та студентське дозвілля в НУБіП України. Діалог був тривалим і цікавим, адже кожна краплинка інформації про навчальний заклад ще більше розширить світогляд учнів.

Ми дякуємо за допомогу в проведенні заходу директору Валентині Мелешко, вчителю Тетяні Масалітіній та усьому педагогічному колективу школи.


Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook