Студенти факультетів аграрного менеджменту та харчових технологій отримали можливість проходити виробничу практику у «Ашан Україна Гіпермаркет»

1 лютого 2016 року

     Факультет аграрного менеджменту продовжує співпрацю з «Групою Ашан» для якісного практичного навчання – невід’ємної частини навчального процесу, аби випускати гарного фахівця.
     Нагадаємо, влітку 2015 року адміністрація факультету аграрного менеджменту та провідні фахівці «Групи Ашан» Ася Савченко і Сергій Раєвський підписали угоду про співпрацю. Вже двоє студентів третього курсу – Каріне Подолян та Марія Гриценко – пройшли виробничу практику в ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет».

     29 січня представники робочої групи від НУБіП України – декан факультету Анатолій Остапчук, заступник декана факультету харчових технологій та якості продукції АПК Олександр Андрощук, асистент Наталія Голимбовська – зустрілися з керівником відділу розвитку персоналу «Групи Ашан» Фредеріком Ененом, керівниками людських ресурсів Марією Колочовою і Тамарою Левченко, менеджером з навчання Асею Савченко, начальником відділу навчання Катериною Давидовою та спеціалістом відділу розвитку персоналу Станіславом Ткаченком

     Фредерік Енен зробив презентацію, де продемонстрував позиціонування «Групи Ашан» на світовому ринку в цілому, і в Україні зокрема, а також запросив наших студентів 3-го курсу та магістратури 1-го року навчання для проходження практичного навчання в наступному семестрі. Особливість такої практики в тому, що потенційний роботодавець є абсолютно зацікавленим у подальшому працевлаштуванні практиканта і навчання студентів, починаючи з 2-го курсу (написання курсових і дипломних робіт, розробка проектів на базі «Ашан»). Проходження практики студентами НУБіП України можливе не лише в Києві, а й, за бажанням студента, по всій мережі «Ашан» (у Львові, Кривому Розі, Запоріжжі та Одесі). Зважаючи на те, що в нашому університеті навчаються студенти з різних регіонів країни, ця пропозиція дуже актуальна для майбутніх практикантів. 

     Сторони домовились про найближчу зустріч Фредеріка Енена та його колег зі студентами факультетів аграрного менеджменту і харчових технологій та управління якістю АПК, на якій молодь зможе поспілкуватися з провідними працівниками, переглянути презентацію «Групи Ашан» та пройти майстер-клас. Найближчим часом буде розроблено положення про спільну виробничу практику для студентів, а представник «Групи Ашан» увійде до складу ради роботодавців факультету аграрного менеджменту

Наталія Помянська,
секретар деканату аграрного менеджменту,
координатор практичного навчання студентів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook