ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

21 січня 2016 року
с. Лазі́рки, Оржицький район Полтавської області, Україна

 

 

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК постійно обговорюються важливість профорієнтаційної роботи. Тому після проведених свят та зустрічі Нового 2016 року викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК почалась жвава робота по залученню майбутніх абітурієнтів до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Профорієнтаційна робота кафедри націлена на зацікавлення абітурієнтів та студентів до ведення активного наукового і творчого пошуку, актуалізацію існуючих знань та вмінь, так як це є характерною рисою розвитку суспільства і країни інноваційним шляхом.

18 січня доцентом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Сараною Віктором Володимировичем була проведена профорієнтаційна бесіда на батьківщині гетьмана І. Скоропадського з учнями 11 класу Лазірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого (с. Лазі́рки, Оржицький район Полтавської області) про потенціал НУБіП України, напрями і спеціальності підготовки майбутніх фахівців, можливості навчання на підготовчих курсах. Наголос зроблено на те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, він готує і випускає фахівців європейського і світового рівня за освітніми ступенями бакалавр – магістр та відповідними напрямками підготовки і спеціальностями.

Особливу увагу було звернуто на платні курси з предметів, винесених на ЗНО і на те, що абітурієнтам, які пройшли ці заняття, до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань, буде додано до 10 балів.

Учні виявили не аби якій інтерес до нашого університету, задавали багато запитань з приводу улаштування студентського життя, зокрема про наявність гуртожитків, гуртків, спортивного комплексу університету, їдалень та цінової політики на обіди. Сарана Віктор Володимирович надав їм всю потрібну інформацію.

Завідувач кафедри процесів і

обладнання переробки продукції АПК,

доктор технічних наук, професор Сухенко Ю.Г.

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook