Успіхи наших іноземних студентів

19 січня 2016 року

 25 листопада викладачі та іноземні студенти НУБіП взяли участь у V-й Міжнародній науково-практичній конференції “Сучасна післядипломна освіта: традиції та інновації”, яка була організована Інститутом перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова за сприянням Асоціації міжнародної освіти, науки і культури, Академії менеджменту міжнародної освіти, Африканської ради в Україні, Європейської асоціації науки і освіти.

 

 В роботі конференції прийняли участь представники 37 вищих навчальних закладів України, Польщі і Молдови, представники Посольств інших країн, освітні установи, що здійснюють набір іноземних громадян на навчання, міжнародні громадські організації.

 Одним з актуальних питань, представлених у програмі конференції було обговорення стану та проблем міжнародної освіти, перспектив та шляхів подальшого розвитку в процесі інтеграції вищої освіти України до Європейського простору.

 В даному контексті на секційному засіданні було представлено доповідь заступника директора навчально-наукового центра міжнародної діяльності НУБіП Афанасенка В.Ю. на тему: “Методологічні аспекти інтернаціоналізації аграрної освіти ”.

 В ході проведення заходу відбулося урочисте вручення дипломів та нагород. Зокрема від громадської організації Африканська Рада в Україні нагороджено дипломом студента 2-го курсу агробіологічного факультету Квайє Джеймса Брауна з республіки Гана з нагоди 53-ї річниці Організації Африканської єдності, за відмінні успіхи в навчанні та активну участь у суспільно культурному житті університету.

 

 Також за вклад в розвиток дружби та співробітництва між Україною та Державами Африканського континенту навчально-науковий центр міжнародної діяльності нагороджено подякою.

      


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook