Економічний факультет: дипломи магістрів отримали 195 випускників

25 грудня 2015 року

      25 грудня 2015 року.

     Справжній парад випусків в університеті продовжився на економічному факультеті, де дипломи магістрів вручили 195 випускникам. 79 з них – бухгалтери, 57 – фінансисти, 49 – економісти і 10 – податківці.

     З цією важливою подією володарів новеньких дипломів привітав колишній декан економічного факультету, а нині проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він побажав випускникам, по-перше, хорошої кар’єри. А для цього порадив навчитися гарно працювати на інших, і тоді обов’язково дочекаєтесь, коли почнуть працювати на вас. По-друге, грошей. І не забувати, що вони можуть бути і злом, і благом. Тож потрібно вміти мудро розпоряджатися ними. Мабуть, в першу чергу, це стосується бухгалтерів і фінансистів. І третє – підривати Україну демографічно, творити державу через сім’ю.

     Декан факультету Анатолій Діброва нагадав, що цей випуск особливий. Адже сьогоднішні магістри перші, які навчалися півтора року. А ще – відмінено обов’язкове працевлаштування. Зважаючи на це, факультет провів акцію «Працевлаштуй хорошого студента». Завдяки їй багато молодих людей вже пройшли свої перші співбесіди з роботодавцями.

    

     Велику допомогу в цьому надала рада роботодавців факультету, голова якої Віталій Клочко теж приїхав привітати випускників. Адже й сам – випускник економічного факультету. А представниця газети «Все про бухгалтерський облік» (яка теж є партнером факультету) Наталія Наумець завітала на свято з подарунками та дипломами, які вручила старостам академічних груп.

    

    

    

    


 

Ірина Білоус
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook