Кому – диплом, кому – оцінки в заліковку

25 грудня 2015 року

     Поки випускники магістратури отримували свої заслужені дипломи, їх молодші колеги складали іспити зимової екзаменаційної сесії, яка вже перейшла свій екватор на всіх факультетах.
     25 грудня видалося чи не найнапруженішим днем для студентів економічних спеціальностей: їх можна було побачити і в «базовому» 10-му корпусі, і в 4-му, і в 11-му.

     5-та група третьокурсників спеціальності «менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» складала маркетинг. У моїй педагогічній практиці давненько вже не було такої чудової групи, говорить асистент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олена Четверик. Її студентів цілком можна ставити за приклад, як слід ставитися до навчання. Думку колеги цілком розділяє й інший екзаменатор – професор цієї ж кафедри Руслан Буряк. З цією молоддю приємно було працювати, ділиться він. І результат відповідний – 9 відмінних оцінок, решта – добре. 

     Що потрібно, аби у заліковці домінували відмінні оцінки, цікавлюся у старости Ірини Прилуцької, яка теж виявила прекрасні знання предмета. У відповідь: цікавитися спеціальністю, яку опановуєш, відповідно відвідувати стовідсотково заняття і не обмежуватися лише ними – брати участь у конференціях і професійних заходах. В даному випадку, коли мова йде про маркетинг, треба не забувати і практичну складову, розробляти і реалізовувати маркетингові стратегії, реальні проекти. І лише тоді матимеш диплом і знання, якими гордитимешся.
 

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook