Творчий вечір «На тризубі розіп’ята доля» в Немішаєвському агротехнічному коледжі

5 грудня 2015 року

     Знаковими для українців є дні останньої декади листопада: це початок студентського євромайдану, який переріс в Революцію гідності, це пам’ятний день про Голодомор в Україні та інші дати.

    26 листопада в Немішаївському агротехнічному коледжі викладачі циклової комісії гуманітарно-суспільних дисциплін Костюченко К.М. та Мазуренко Н.Я. провели в читальній залі бібліотеки творчий вечір «На тризубі розіп’ята доля». Активними учасниками вечора стали студенти груп ТВПР-11, ТВПТ-11, ТВПТ-21, Ф-21, ЕП-21. Вони читали уривки з історичних романів Ліни Костенко «Маруся Чурай» та «Берестечко», уривок з поеми Т.Г. Шевченка «Гайдамаки» та поему «Холодний Яр», власні вірші про АТО прочитала студентка Кириленко Наталя, переглянули уривки з фільмів «Історія України. Богдан Хмельницький», «Холодний Яр», «Вікна–новин. ТСН. «Кіборги» та інші відеозйомки журналістів.

    

    

     З неприхованим хвилюванням розповідали першокурсники Борейко Олександр та Сінькова Вікторія про загиблих на сході України наших земляків та тих викладачів і студентів коледжу, які виконали свій громадянський обов’язок і відслужили рік в Донецькій та Луганській області, також про тих, хто нині захищає мир в Україні.


 

 Костюченко К.М., Мазуренко Н.Я.,

викладачі ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook