ШКОЛА - НУБіП – ФАКУЛЬТЕТ – КАФЕДРА!

29 листопада 2015 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, ауд. 400

Свято «День відкритих дверей  НУБіП»  на  факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК  28 листопада 2015 року став черговим днем знайомств з майбутніми абітурієнтами,   днем ознайомлення  з новими професіями, які приносять задоволення,  настрій, натхнення, здоров'я, радість, користь людству , гордість  і славу, і всі вони  представлені в одному з найкращих закладів України – НУБіП !

ПРЕЗЕНТАЦІЇ завантажити:

1. Про університет (натиснути для завантаження файлу 11,3 Мб)

2. Про правила прийому (натиснути для завантаження файлу 1,24 Мб)

3. Про підготовче відділення (натиснути для завантаження файлу 1,23 Мб)

 

Приємно було поспілкуватись зі студентами та  кураторами  ВП «Ірпінський коледж»; зі школярами та батьками Київських шкіл № 4; 17; 19; 252; 79, 119 ; студентами технікумів готельно-ресторанного господарства міст Києва та Полтави; зі студентами Вінницького та Ільїнецького технологічного технікумів , з випускниками – бакалаврами Київщини спеціальностей: менеджмент, інженер-технолог  та ін.

 

Всього 39 майбутніх студентів завітали на свято і уважно слухали  доповідь про переваги навчання в  НУБіП  України, про успіхи, нові здобутки, плани  на майбутнє  та нові правила прийому в 2016 році - начальника науково-дослідної частиини, професора Отченашко В.В.,  декана факультету професора Баль-Прилипко Л.В., зав.кафедрою професора Сухенка В.Ю.

Багато цікавило майбутніх студентів: умови навчання, назви та направленість гуртків та спортивних секцій, концертів, дискотек, спортивних заходів ,працевлаштування, проживання, практичне навчання, можливість навчатись подалі в магістратурі, аспірантурі та ін.

Майбутні потенційні студенти НУБіП України з задоволенням обмінялись номерам телефонів, електронними адресами між собою та присутніми викладачами для подальшого спілкування і зустрічей.

Декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, докт. техн. наук, професор Л.В.Баль-Прилипко

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook