В Ірпінському економічному коледжі відзначили День Гідності та Свободи

21 листопада 2015 року

     21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Напередодні в Ірпінському економічному коледжі відбулася загальноколеджанська лінійка.

     Під час заходу студенти і педагоги згадали доленосні події в Україні 2013-2015 років, віддали належну шану патріотизму й мужності громадян, які у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору та вшанували пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні, учасників АТО на Сході України.

     Директор коледжу Сергій Михайлов у своєму зверненні до присутніх наголосив, що саме теперішнє молоде покоління, тисячі їхніх сердець, обʼєднавшись, стали поштовхом до Євромайдану, рушієм невідворотних змін в Україні. Тож ми повинні завжди пам’ятати і шанувати тих, хто віддав життя в боротьбі за світле майбутнє України, тих, хто усьому світові показав приклад патріотизму, любові до власної країни і неймовірне бажання позитивних змін у нашій державі.

Валентина Вдович,
заступник директора коледжу

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook