Увага! Засідання Вченої ради

25 листопада 2015, 14:00
Корпус № 1, ауд. 69

     25.11.2015 р. в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.

     Збір членів Вченої ради Університету о 13-00 біля корп. №4.


Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання Університету. Інформує ректор Університету, д.пед.н., професор Ніколаєнко С.М.

2. Про обрання за конкурсом на заміщення посад завідувачів та професорів кафедр (таємне голосування).

3. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).

4. Наукова доповідь на тему: «Новітні розробки науковців кафедри аквакультури НУБіП України у штучному відтворенні риб». Доповідає доцент кафедри аквакультури, к.с.-г.н. Коваленко В.О.

5. Про якість навчального процесу та міжнародну діяльність факультету захисту рослин, біотехнологій та екології в рамках реалізації заходів Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2015 рік. Доповідає декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, д.с.-г.н., професор, член-кореспондент НААН України Доля М.М.
     Співдоповідачі: проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М., начальник навчального відділу, к.т.н., доцент Зазимко О.В., директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК, д.т.н., проф. Войтюк В.Д., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доцент Іщенко В.В., директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, д.с.-г.н., проф. Лакида П.І., начальник ПФВ, к.е.н., доц. Дробот Н.М.

6. Про стан навчального і виховного процесів та кроки щодо реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік в Ніжинському агротехнічному коледжі. Доповідає директор ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» Литовченко О.В.

7. Про план заходів щодо реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2016 рік. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.

8. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.

9. Різне.
 

Секретаріат вченої ради
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook