Завершилася внутрішня атестація навчальних та наукових лабораторій університету

15 жовтня 2015 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка 2-13 жовтня працівники навчальних та наукових підрозділів університету перевірили діяльність 257 навчальних та 62 навчально-науково-виробничих лабораторій. 

    Головна мета перевірки, яку очолював начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, – з’ясувати стан лабораторного обладнання, забезпеченість дисциплін навчально-методичними матеріалами, а також чи витримані державні норми і стандарти метрології.

      Комісія у складі начальника навчального відділу Оксани Зазимко, заступника начальника навчального відділу з питань практичної підготовки студентів Олега Бачинського, начальника навчально-методичного відділу Лариси Кліх, головного метролога науково-організаційного відділу науково-дослідної частини Ігоря Позднякова, начальника відділу заочного навчання Людмили Макодзей та ін. акцентувала увагу завідувачів кафедр та керівників лабораторій на необхідності обладнати лабораторії сучасними приладами та забезпечити їх актуальними навчально-методичними матеріалами.

     Результати перевірки будуть розглянуті та обговорені 16 жовтня на семінарі за участю деканів факультетів, директорів ННІ, їхніх заступників, завідувачів кафедр та завідувачі навчальних, наукових, навчально-науково-виробничих лабораторій.


Валентин Обрамбальський

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook