Юридичні поради на допомогу сільськогосподарським підприємствам

30 вересня 2015 року

     Науково-педагогічні працівники кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука були запрошені до співробітництва з видавничим домом MEDIA PRO, який працює на ринку професійної періодики. 
     Завідувачем кафедри, доктором юридичних наук, професором Володимиром Михайловичем Єрмоленком та доцентом кафедри, кандидатом юридичних наук, доцентом Новак Тамарою Сергіївною було підготовлено перший випуск видання «Охорона праці у сільському господарстві».
    Він стане в нагоді при вирішенні питань організації охорони праці на сільськогосподарському підприємстві, створенні безпечних умов праці, допоможе запобігти нещасним випадкам на виробництві, провести навчання працівників з техніки безпеки, організувати медичні огляди, атестацію робочих місць. Видання сприятиме забезпеченню охорони праці у тваринництві (свинарстві, скотарстві, конярстві, птахівництві, звірівництві, бджільництві та ін.) та у рослинництві (зерновому господарстві, картоплярстві, льонарстві, овочівництві, плодівництві та ін.).

     Усі матеріали доповнюються зразками форм документів, посиланнями на правову базу, прикладами вирішення практичних питань.
     Робота триває і зараз працюємо над періодичними оновленнями та доповненнями матеріалу.

В.М. Єрмоленко,
завідувач кафедри аграрного, земельного
та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook