Рада роботодавців ННІ післядипломної освіти активно включилася в роботу

25 вересня 2015 року

     24 вересня відбулося засідання ради роботодавців ННІ післядипломної освіти. На порядку денному – план її роботи на навчальний рік. Інформацію про це надав голова ради Добрянський Я.В. Крім того, спільно з роботодавцями в ННІ післядипломної освіти розглянули план-графік підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів АПК, педагогічних і науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ І-ІV рівнів акредитації на 2016 рік.

     Активну участь в обговоренні взяли начальник відділу функціонування аграрних ринків Аграрного Союзу України Любов Панкратова, голова Першої всеукраїнської дорадчої служби Леонід Шморгун, перший заступник голови правління державної акціонерної компанії «Украгролізинг» Віталій Равлюк.

    

     Також члени ради роботодавців запропонували цікаві варіанти співпраці. Зокрема, мова йшла про підвищення кваліфікації фахівців на базі очолюваних ними структур. У рамках підписаного меморандуму про співпрацю між НААН України та НУБіП України у 2016 році заплановано вишкіл провідних фахівців підрозділів академії за участю науковців академії та професорів університету.
     У планах – і виїзні заняття ради роботодавців за участю слухачів магістерських програм у КП «Білоцерківський хлібопродукт» та на сільськогосподарському підприємстві «Еліта» Білоцерківського району Київської області.

    

     Домовлено про розміщення на сайтах Міністерства аграрної політики і продовольства України та його підвідомчих структур інформації про основні напрями роботи ННІ післядипломної освіти з метою пожвавлення профорієнтації щодо набору слухачів і студентів на освітні ступені «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» у 2016 році.


Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook