Запрошення на ХІІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ
Запрошення на ХІІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ
3 березня 2025 року
НУБІП України
Шановні науково-педагогічні працівники, аспіранти, магістри, студенти!
10-11 квітня 2025 року Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводить щорічну Міжнародну науково-практичну конференцію вчених, аспірантів і студентів
«НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА».
У рамках конференції заплановані наступні секції:
- Інноваційні технології переробки продовольчої сировини
- Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
- Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК
- Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення
За підсумками роботи конференції буде видано Збірник праць конференції (електронна версія).
До 2 квітня 2025 р. необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету [email protected]:
- електронну заявку на участь у конференції (https://forms.gle/YU5wbMmC868FYQ6BA );
- тези доповіді;
- копію документу про сплату оргвнеску.
Додаткова інформація про конференцію міститься в запрошенні та на сайті: https://nubip.edu.ua/node/20955
- zaproshennya_2025_ua.pdf (pdf, 910.88 КБ)