Землевпорядники передають вітання з Дзвінківського навчально-наукового полігону

11 серпня 2015 року

     Завершився перший тиждень навчальної практики з дисципліни "Геодезія", яка зазвичай проходить у студентів-землевпорядників першого і другого курсу протягом серпня. Проводиться вона у Дзвінковому (на території Дзвінківського навчально-наукового геодезичного полігону). Тож і вирішили інформувати університетську спільноту про все, що у нас відбувається.

         

     Студенти нашого факультету дуже люблять цю практику, адже база практики знаходиться в мальовничому куточку лісу, свіже повітря, гарна компанія… Чим не курорт?!
     Господарі ВП НУБіП України "Боярська лісова дослідна станція" зустріли нас дуже привітно та підготували багато цікавого: новий спортивний майданчик, який виявився напрочуд багатофункціональним, придбали тенісний стіл, зробили косметичний ремонт приміщень. Також очікуємо на новий читальний зал, який ось-ось добудують.

 

     Керівники практики на чолі з деканом Тарасом Євсюковим ознайомили з програмою практики, обсягами робіт, які слід виконати.
     Наразі практиканти заклопотані вирішенням отриманих завдань. Ранок розпочинається часом навіть з шостої години, адже геодезія – наука точна, і спека їй не помічниця. А вже з 11-ї – камеральні роботи в аудиторії. Не забуваємо і відпочивати. Хлопці займаються ігровими видами спорту, а дівчата приймають сонячні ванни біля річки. Ввечері настає час для творчості та інтелектуальних ігор у холі гуртожитку.
 

     Окрема подяка працівникам їдальні, які готують дуже смачні страви. До речі, кухарями там працюють учасниці популярного кулінарного шоу «Мастер шеф».

Тетяна Шліхта,
студентка другого курсу факультету землевпорядкування

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook