Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК запрошує випускників шкіл долучатися до нашої студентської родини

8 лютого 2025 року
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів старших класів міста та прилеглих до міста Києва шкіл.
Так, доцент факультету Юлія КРИЖОВА за попереднім погодженням з директором Вишнівського академічного ліцею «Основа» (м. Вишневе, Київська обл.) Наталією Миколаївною РУДЕНКО зустрілася з учнями 11 класу ліцею з метою більш детального ознайомлення з університетом, освітніми програмами, за якими навчають студентів університету, спеціальностями підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр».
 
Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Іванівна ЯНІШЕВСЬКА організувала на цю зустріч учнів трьох випускних класів ліцею. Юлія Петрівна попередньо надала керівництву школи презентацію про НУБіП України для ознайомлення учнями з історією розвитку університету, унікальне місце розташування університету, зручну транспортну розв’язку, прекрасну паркову зону з ботанічним садом для навчання та відпочинку, забезпечення гуртожитками, які знаходяться в зеленій зоні розташування навчальних корпусів, наявністю їдалень, спортивними залами, різноманітними гуртками і т.д. І головне — про високий рейтинг НУБіП України серед університетів України!
 
Учням ліцею ще раз була озвучена інформація, наведена в презентації, зроблені акценти, а також була надана інформація про підготовку до вступних екзаменів на підготовчих курсах та участь в олімпіаді, про переваги, які отримують абітурієнти, які складуть тести після проходження навчання на підготовчих курсах, та які приймали участь в олімпіаді.
Для більш широкого ознайомлення зі студентським життям в нашому університеті, відчуття його чудової атмосфери Юлія Петрівна порекомендувала учням зайти на сайт факультету та переглянути події протягом навчального року, де відображене активне життя студентів протягом навчання, цікаві лабораторні заняття в сучасних лабораторіях, проведення майстер-класів, та різні культурні заходи, які проходять на факультеті та в університеті.
 
Також учням була надана інформація про можливість навчання наших студентів за програмою подвійних дипломів у вищих навчальних закладах Європи в залежності від знання іноземної мови та стажування за кордоном у вигляді проходження практик на різних підприємствах харчової промисловості в Європейських країнах під час літніх або зимових канікул.
На завершення зустрічі Юлія Петрівна ще раз звернула увагу учнів ліцею на переваги навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України і запросила не вагатись з вибором майбутньої професії та рішенням. То ж чекаємо наших майбутніх студентів в теплих стінах одного з найкращих університетів України!
 
Наталія Голембовська,
в. о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook