Конференції 2025
ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів (10-11 квітня 2025 року)
XIІI INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL CONFERENCE OF SCIENTISTS, POSTGRADUATES AND STUDENTS «SCIENTIFIC ACHIEVEMENTS IN SOLVING CURRENT PROBLEMS OF PRODUCTION AND PROCESSING OF RAW MATERIALS, STANDARDIZATION AND FOOD SAFETY» (April 10-11, 2025)
СЕКЦІЇ
1) Інноваційні технології переробки продовольчої сировини
2) Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
3) Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК
4) Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення
PLANNED SECTION WORK:
1) Innovative Food Processing Technologies
2) Processes and Equipment for Agricultural Production and Processing
3) Standardization, Certification and Quality Management of Agricultural Products
4) Achievements of Nutrition Science in Preserving Humans Health
Посилання для скачування матеріалів конференції:
Запрошення на конференцію UA
Invitation GB
Шаблон тез 2025
Презентації з пленарного засідання:
1) Отченашко В.В., начальник науково-дослідної частини НУБіП України, доктор сільськогосподарських наук, професор
«Виробництво продуктів харчування в контексті освітніх та наукових трендів»
2) Хомічак Л.М., директор Інституту продовольчих ресурсів НААН України, д.т.н., професор, член-кореспондент НААН України
«Харчова промисловість України в умовах сучасних викликів»
3). Швець О.В., завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, президент Асоціації дієтологів України, лікар-терапевт вищої категорії, лікар-гастроентеролог вищої категорії, лікар-дієтолог вищої категорії, кандидат медичних наук, професор
«Харчування і мікробом кишечника: від сміливих гіпотез до корисних для здоров’я інтервенцій»
Посилання на світлини, як проходила конференція:
- Розпочала роботу ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Ключові моменти з роботи секції «Процесів і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
- Підсумки ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»: два дні інтенсивної наукової роботи
АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ:
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12 В, корпус №11, кім. 312 кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
095-189-08-34 (вайбер, телеграм) Гудзенко Максим Миколайович, матеріали і запитання надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]