Софія Мельниченко з Київщини: про натхнення, плани на майбутнє та чому готельно-ресторанна справа в НУБіП України – це її покликання

15 грудня 2024 року
  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Мене звати Софія Мельниченко, я студентка 2 курсу Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Зараз я активно готуюсь до НМТ та займаюсь чирлідингом у коледжі, що допомагає мені підтримувати форму та працювати в команді. Постійно прагну відкривати для себе нові знання й розвивати свої навички, адже вірю, що самовдосконалення є запорукою успіху в будь-якій сфері життя.

  • Що надихнуло вас вступати до НУБіП України?

Я переконана, що саме Національний університет біоресурсів і природокористування України зможе надати мені всі необхідні знання та навички для досягнення моїх професійних цілей, адже він вдало поєднує теоретичну підготовку з практичним досвідом. Особливу перевагу для мене становить можливість участі в програмах студентського обміну, які відкривають широкий спектр можливостей для розвитку та значно сприяють побудові успішної кар’єри.

  • Ви цілеспрямовано вступаєте на спеціальність «Готельно-ресторанна справа», чому?

— Так, я свідомо обрала цю спеціальність, адже вона завжди актуальна й має зростаючий попит на ринку праці, що гарантує стабільні перспективи працевлаштування. Для мене особливо важливою перевагою є те, що ця професія відкриває можливості не лише для роботи в галузі індустрії, а й для створення власного бізнесу.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

— Я мрію здобути якісну вищу освіту в мирній Україні, реалізувати себе в обраній сфері та досягти успіху. У перспективі я планую створити власний бізнес за кордоном, розвиваючи свої професійні навички та відкриваючи нові можливості.

Розмовляла доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму
Ірина Кудінова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook