Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України активні учасники бізнес-форуму «Напої України. Чай та кава»

21 листопада 2024 року
14 листопада 2024 року в Києві відбувся бізнес-форум «Напої України. Чай та кава». Бізнес-форум організовано компанією Marko Pack. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками напоїв та налагодження зв’язків із спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій та пакування.
На заході були присутні більш як 210 учасників з провідних компаній та асоціацій, серед яких випускники та роботодавці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
 
У бізнес-форумі взяли участь декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології Олег Швець, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, директор з розвитку компанії Integra Богдана Леонова, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Ігор Устименко, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Любов Ткаченко, асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Марина Назаренко та магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК освітньої програми 181 “Харчові технології”.
У рамках програми, з доповіддю «Їжа майбутнього» виступила доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, директор з розвитку компанії Integra Богдана Леонова.
 
Богдана Леонова ознайомила присутніх заходу із харчовими революціями, які відбулись у світі; необхідністю пристосування виробників харчових продуктів зважаючи на вподобання сучасного покоління та темпу життя 21 сторіччя; використанням інноваційних методів у виробництві харчових продуктів, зокрема штучного інтелекту та друку на 3D принтері; використанням нетрадиційної сировини в інноваційних технологіях харчових продуктів, зокрема їстівних комах, хробаків; культивуванням білку та жиру.
Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК першого року навчання освітньої програми 181 “Харчові технології” взяли участь в обговоренні панельної дискусії «Досвід та особливості впровадження технологічних інновацій на крафтових підприємствах».
Усі учасники бізнес-форуму ознайомились з буклетами та профорієнтаційними матеріалами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
 
Фахівці та магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на бізнес-форумі «Напої України. Чай та кава» розглянули сучасні тенденції вітчизняного та світового ринку алкогольних, безалкогольних напоїв, чаю та кави, технології виробництва крафтових напоїв, підтримали існуючі та налагодили нові ділові стосунки для якісного навчання та успішного працевлаштування здобувачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
 
Наталія Голембовська,
завідувачка кафедри технології мꞌясних,

рибних та морепродуктів 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook