Студенти університету – лідери аграрної освіти

24 червня 2015 року

     Днями делегація нашого університету повернулася із традиційного, цьогоріч 17-го за ліком, зльоту студентських лідерів аграрної освіти, що проводився на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. НУБіП на ньому представляли відмінники навчання, активісти студентського самоврядування – Дар’я Кендус та Оксана Предченко (факультет аграрного менеджменту), Дмитро Третяченко (факультет землепорядкування), Олег Ковальський та Вікторія Мялук (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Євгеній Предченко (агробіологічний факультет), Софія Царинник (факультет інформаційних технологій), а також студенти відокремлених підрозділів. Очолив делегацію директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко.

     У рамках зльоту було проведено 7 «круглих столів». За результатами роботи 5-го «Екологічний стан навколишнього середовища України та шляхи його оптимізації» Євгеній Предченко, якого готував до участі доцент Микола Косолап, став переможцем. А голова Студентської організації нашого університету Вікторія Мялук увійшла до складу новообраної Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних ВНЗ України.

     Ще однією приємністю став виступ наших студентів на Львівському радіо. Там вони розповіли про стартапи в сільському господарстві, механізми залучення іноземних інвестицій в АПК, а також презентували НУБіП, як платформу зростання успішних громадян: від агронома – до міністра.

    

      Неабиякі позитивні враження залишилися від багатющого на історію та культуру міста Лева.
     Наступного року лідерів АПК прийматиме у своїх стінах Подільський державний аграрно-технічний університет, бо саме цей виш обраний для проведення 18-го зльоту.

Ольга Наконечна
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook