Поглиблюємо співпрацю факультетів харчових технологій НУБіП та біолого-технологічного ХДАУ

5 червня 2015 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1263л від 02.06.2015 року у Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет» з 03 по 05 червня 2015 р. проводиться ліцензійна експертиза підготовки бакалаврів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».

Експертна комісія у складі:
     голова комісії: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України;
    член комісії: Топчій Оксана Анатоліївна – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Національного університету харчових технологій.

Керівництво біолого-технологічного факультету супроводжує членів комісії

Зустріч експертної комісії з першим проректором, проректором з навчально-методичної роботи, к.е.н., доцентом Кириловим Юрієм Євгеновичем

Обговорення питань щодо ліцензування нового напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

Відвідування експертною комісією навчальних лабораторій, бібліотеки, музею ДВНЗ «ХДАУ»

Відвідування наукової бібліотеки Херсонського ДАУ

Зустріч доктора технічних наук, професора, академіка АН вищої освіти України Лариси Вацлавівни Баль-Прилипко з магістрами біолого-технологічного факультету під час студентської науково-практичної конференції (аудиторія № 92)

Експертна комісія в анатомічному музею ім. Амаліцького В.Г.

Відвідування лабораторії м’яса та м’ясних продуктів
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції (ауд. 123 д)
    

Відвідування лабораторії консервування плодів та овочів (ауд. 123 г)
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції
   
Кафедра технологій переробки та зберігання с.г. продукції

Відвідування лабораторії якості молока і молочних продуктів (ау. 28)
кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції
   

Відвідування лабораторії сертифікації і контролю якості продукції (ауд. 33)

професор Баль-Прилипко Л. В.,
декан факультету харчових
технологій та управління якістю
продукції АПК НУБіП України, д.т.н.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook