Представники наукових товариств міста Києва створюють Асоціацію

28 травня 2015 року

     26 травня у КНУ ім. Т.Г. Шевченка відбувся З’їзд делегатів наукових товариств вищих навчальних закладів міста Києва, організований Науковим товариством студентів та аспірантів Шевченкового університету. Основною метою з’їзду було підтвердження намірів наукових товариств ВНЗ м. Києва створити Молодіжну громадську організацію «Асоціація наукових товариств міста Києва».


 

     Національний університет біоресурсів і природокористування України на цій зустрічі представляли і виступили з доповіддю голова Спілки молодих вчених Марина Владиславівна Галат і заступник голови Ради аспірантів Олексій Олегович Мельник.
     З вітальним словом до запрошених звернувся проректор з наукової роботи Сергій Андрійович Вижва. Він наголосив на необхідності об’єднання, що дало би поштовх до нового рівня розвитку студентської молодіжної науки. Після цього проректор відповів на численні питання з залу з приводу нового Закону України «Про вищу освіту», а також поділився досвідом зародження й становлення молодіжної науки в КНУ.


      З цікавими доповідями виступили запрошені делегати та представники КНУ ім. Т.Г. Шевченка.
     Учасники З’їзду прийняли резолюцію про продовження роботи над створенням Положення про Молодіжну громадську організацію «Асоціація наукових товариств міста Києва».


М. Галат, О. Мельник

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook