На нараді з керівниками відокремлених підрозділів: від зразків проектів дипломів до земельних питань

27 травня 2015 року

 27 травня на нараді з керівниками відокремлених підрозділів університету під головування ректора Станіслава Ніколаєнка були обговорені нагальні питання. Зокрема, начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх та начальник видавничого центру Андрій Колесніков представили зразки проектів нових дипломів для бакалаврів, спеціалістів і магістрів. 

 
Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша наголосив на активній участі відокремлених підрозділів у Дні університету. Кожен з них має бути представлений належним чином та взяти активну участь у відзначенні 117-ї річниці університету. Між собою команди коледжів, інститутів та навчально-дослідних господарств змагатимуться в приготуванні кулешу.
 
Ректор Станіслав Ніколаєнко підняв питання погашення заборгованості за використані підрозділами енергоносії. Її слід ліквідувати найближчим часом.
 
Начальник військової кафедри Анатолій Есаулов роз’яснив умови вступу на кафедру. Він наголосив, що в сучасних умовах, безумовно, офіцери потрібні, і ми маємо їх готувати. І якщо з випускниками навчальних закладів ІІІ-ІV р.а. питань не виникає (вони приходять навчатися в університет і відразу вступають на кафедру), то з вступниками з числа студентів І-ІІ р.а. є проблеми. 
 
Заступник начальника навчального відділу Ярослав Лікар оголосив результати атестації науково-педагогічних працівників коледжів та інститутів. Всі вони атестовані та переатестовані. А комісія Міносвіти дала найкращі відгуки про роботу коледжів та їх колективів.
 
Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька зауважила, що облік в окремих підрозділах вимагає суттєвого покращення в плані інформатизації. Так, кафедра бухгалтерського обліку спільно з партнерами розробили необхідне програмне забезпечення. Найближчим часом воно має бути встановлене та використовуватися фахівцями. Це вимога сьогодення.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін довів до відома керівників, що в деяких закладах все ще не налагоджений облік земельних ресурсів. Це затримує процес переходу університету в управління Міністерства освіти і науки. Питання потребує негайного вирішення і активної участі керівництва відокремлених підрозділів.
 
Ірина Білоус
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook