Запрошуємо на відкриту лекцію професора Джона Олійника Патріка, присвячену вищій освіті в США

12 травня 2015 року

     З 1997 року Національний університет біоресурсів і природокористування бере учать у Програмі обміну викладачами від Департаменту сільського господарства Сполучених Штатів Америки (Faculty Exchange Programby USDA). За Програмою мали можливість пройти стажування 16 кращих викладачів Університету, що зробило значний внесок в поліпшення викладацької діяльності учасників.

     Факультет аграрного менеджменту повідомляє, що 18 травня 2015 року заплановано приїзд професорів Державного університету штату Колорадо Сполучених Штатів Америки Джона Олійника Патріка (коледж бізнесу) та Вільяма Спенсора Паула (коледж аграрної економікі та менеджменту).
     У ході візиту вони оцінять перспективи подальшої участі науково-педагогічного складу університету в програмі обміну викладачами Міністерства аграрної політики США.

    
     Отже, 18 травня об 1140 в аудиторії 228 корпусу 10 відбудеться відкрита лекція професора Джона Олійника Патрікана тему: “Система вищої освіти США”. В ході лекції будуть висвітлені структура та особливості системи вищої освіти США, наведено порівняння різного рівня освіти у контексті майбутнього працевлаштування випускника.

Запрошуємо відвідати лекцію та взяти участь у обговоренні всіх бажаючих.


     За детальнішою інформацією звертатися на електронну пошту: [email protected]

Вікторія Арестенко,
керівник міжнародних програм факультету
аграрного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook