Зустріч з керівником сучасного підприємства

13 травня 2024 року

 13 травня до факультету конструювання та дизайну завітав Денис Лохман – керівник компанії „Vortex Industry”. Не дивлячись на свої молоді роки, він вже має достатньо вагомий досвід у галузі конструювання технічних систем та управління технічними проектами. Компанія, яку очолює Денис, виконує прототипування (3D друк, фрезерування, лиття, гравіювання, лазерна порізка, вакуумне формування, тестування та дослідження, виготовлення передсерійного прототипу тощо) та провадить виробничу діяльність (створення окремих деталей чи механізмів, виробництво електричних приладів, робототехніка, виготовлення дрібних та великих серій продуктів тощо).

На зустрічі були присутні науково-педагогічні працівники факультету: проф. Юрій Ромасевич, проф. Віктор Несвідомін, доц. Тетяна Воліна, доц. Андрій Несвідомін, доц. Віктор Крушельницький. Крім того, долучились і студенти – бакалаври і магістри факультету. Особливо цікавою зустріч видалась для студентів, які проходять підготовку за освітньою програмою „Робототехнічні системи і комплекси сільськогосподарського виробництва”. Вони задали чисельні запитання Денису, які стосувались програмного забезпечення, що використовується на виробництві, побудови процесу розробки того чи іншого продукту, контролю та планування, нюансів механічної обробки деталей, 3D-друку тощо.
 
НПП факультету показали керівнику підприємства лабораторії робототехніки та віртуальної і доповненої реальності. Зацікавленість Дениса викликав блок 3D-принтерів, які знаходяться в лабораторії робототехніки. Подібні принтери використовуються і на підприємстві „Vortex Industry”. Отже, матеріальна база кафедри конструювання машин і обладнання відповідає потребам сучасного виробництва, виробництва яке розробляє і виготовляє у тому числі робототехнічні системи.
На пропозицію НПП організувати проходження літньої практики для магістрів Денис Лохман дав ствердну відповідь. Були також обговорені напрямки діяльності магістрів під час проходження практики, коротко говорили про програму практики, а також про можливе спільне формування тем магістерських кваліфікаційних робіт. Гість факультету дав зрозуміти, що зацікавлений у працевлаштуванні фахівців – кращих випускників факультету.
Сподіваємось, що візит Дениса Лохмана буде лише початком цікавої і взаємовигідної співпраці факультету та підприємства „Vortex Industry”.
 
 
Гарант ОПП „Робототехнічні системи і комплекси сільськогосподарського виробництва”,
проф. каф. конструювання машин і обладнання
Юрій Ромасевич
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook