Факультет аграрного менеджменту запросив на навчання школярів Богуславщини

17 квітня 2015 року

     По обох берегах Росі розкинулась мальовнича Богуславська земля. Її славна історія залишила багато цікавих подій наступним поколінням. Невмируща слава давнього минулого перегукується з неповторною величчю звершень сьогодення. Богуславщина славиться всесвітньовідомими іменами, серед них: Маруся Богуславка, Сошенко Іван Максимович, Шолом Алейхем, Кошиць Олександр Антонович, Кравчук Михайло Пилипович, Лойцкер Юхим Борисович, Кротевич Євген Максимович, Левицький Федір Петрович, Нечуй-Левицький Іван Семенович, Васильченко Степан Васильович, Люлька Архип Михайлович, Тимошенко Олександра Олександрівна, Гальчинський Анатолій Степанович, Василенко Василь Якович та інші.

     Славні традиції потрібно продовжити, а для цього необхідно створювати відповідні умови для розвитку молодого покоління. Важливе місце в забезпеченні інтелектуального зростання молоді Богуславщини, реалізації її творчого потенціалу, формування життєвих позицій, сприяння успішній їх соціалізації, майбутньому кар'єрному і професійному розвитку займає вища школа. З огляду на це, перед науково-педагогічними працівниками НУБіП України стоїть важливе завдання донести до майбутніх абітурієнтів детальну інформацію про роботу вишу, його переваги та всі можливості, які відкриваються перед студентами Університету, як одного із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні; надати професійну консультацію, допомогти підліткам зорієнтуватися, систематизувати відомості про зміст та перспективи сучасних професій, форми й умови оволодіння різними спеціальностями в Університеті в контексті стану та потреб вітчизняного та світового ринку праці.

    

     14 квітня викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту к.е.н., доцент Гогуля Ольга Петрівна і к.е.н., старший викладач Буценко Людмила Василівна з профорієнтаційною роботою відвідали Богуславську ЗОШ I-III ступенів № 2 (директор школи Ситяшенко Василь Васильович) та Богуславську ЗОШ I-III ступенів № 3 (директор школи Байбуз Людмила Федорівна).
     Викладачі також зустрілися з колективом Миронівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (директор школи Корнієнко Олександр Григорович) з метою проведення профорієнтації серед майбутніх випускників школи.
     Школярам було презентовано детальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України: його понад столітню історію, географію розташування, організаційну структуру, професорсько-викладацький склад, еволюційно сформовані в Університеті знані світові наукові школи тощо.
     Ознайомлено з особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету. Пояснено суть ступеневої підготовки фахівців, акцентовано увагу на різноманітності напрямів і спеціальностей підготовки за ОКР «Бакалавр» і «Магістр».

     Випускників було проінформовано про діяльність кафедри військової підготовки та кафедри фізичного виховання, про широкі можливості розвивати свій талант любителям спорту, хорового, танцювального, музичного та театрального мистецтв. Увагу школярів було акцентовано на міжнародній діяльності Університету, можливостях навчання та стажування за кордоном, що викликало особливу цікавість. Окрему увагу було приділено презентації факультету аграрного менеджменту, ознайомлено з його історією, напрямками підготовки, перевагами навчання на факультеті (поглиблене вивчення іноземної мови, можливість реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, навчатися за кордоном). Акцентовано увагу на напрямі підготовки «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування». Продемонстровано на слайдах фото випускників факультету аграрного менеджменту та коротка інформація щодо їх працевлаштування.

     Школярів було ознайомлено з умовами вступу до НУБіП України на 2015-2016 навчальний рік та роздано відповідний інформаційний матеріал, а також буклети з відомостями про Університет, факультет аграрного менеджменту.
     У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих процедур вступної кампанії, оплати та умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку, забезпечення та доступу до Інтернет-мережі тощо.
    Буценко Л.В. і Гогуля О.П. подякували колективам шкіл та, зокрема, їх директорам за теплий прийом, організовану роботу та дружню атмосферу під час зустрічей. Школярами-випускникам побажали свідомого вибору майбутньої професії у вкрай відповідальний період становлення їх як особистостей, запросили приєднатися, після успішної вступної кампанії, до великої студентської сім’ї НУБіП України - активних, розумних, оптимістичних, дотепних, красивих і щасливих молодих людей нашої славної неньки-України.

Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook