Ось і минув перший квартал 2015 року!

8 квітня 2015 року

     Саме час надати студентству детальний звіт щодо проведеної роботи. З цією метою, 7 квітня в читальному залі гуртожитку № 11 відбулося розширене засідання студентського активу, на якому були присутні голови студентських організацій факультетів, голови студентських рад гуртожитків, керівники клубів за інтересами, а також директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку.

     Д. Черкашин виступив із цікавою та змістовною презентацією, в якій докладно та доступно розповів про:

  • підсумки роботи Комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в студентських гуртожитках НУБіП України;
  • спортивні заходи, зазначивши, що наш університет має досить великий потенціал та стрімко його розвиває;
  • окремо доніс до студентства інформацію про проведені роботи для покращення побутових умов проживання студентів в гуртожитках.

     У кінці своєї доповіді із задоволенням відповідав на запитання всіх присутніх і представив план роботи на наступний квартал 2015 року.
Черговим питанням порядку денного був звіт про діяльність Студентської організації НУБіП України, який доповідала Вікторія Мялук, про роботу Соціального центру прозвітувала Дар’я Кендус, а результати діяльності Всеукраїнського Студентського Волонтерського руху представила Марія Митрофаненко.
 

Детальніше зі змістом презентацій Ви можете ознайомитися нижче.
     Всі пункти порядку денного були вичерпані, на всі запитання були дані відповіді. Можемо зробити висновок, що студентське життя насичене подіями та можливостями для тих, хто прагне особистого зростання! 

Султанова Наталія
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook