Декани обговорили якість освітнього процесу

7 квітня 2015 року

     На нараду деканів було запрошено директора Центра працевлаштування студентів і випускників «Імпульс» Володимира Швеця, який представив стратегію діяльності центру, яка спрямована не так на рекрутинг як на орієнтацію випускників в напрямах розвитку фахівців. Також Володимир Віталійович закликав до співпраці, анонсуючи найближчі заходи, а саме ярмарку вакансій, яка відбудеться 8-9 квітня 2015 р., про що буде повідомлено на сайті. 

     Наступним до директорів та деканів звернувся начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, нагадуючи про необхідність заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та податкової декларації та надав роз’яснення з цього приводу.

     Ще одним запрошеним гостем, що завітав на нараду був заступник директора ДУ «Науково-методичного центру інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» Микола Хоменко, який виступив із презентацією результатів незалежного оцінюванні знань студентів аграрних вишів і організацією їх проведення та закликав і наш університет долучитися до цього процесу. В ході жвавого обговорення було прийнято позитивне рішення про участь НУБіП України у незалежному оцінюванні знань студентів та погоджено графік його проведення на відповідних факультетах та інститутах. 

 

      

      Із питанням про необхідність запровадження іншомовного викладання дисциплін для залучення закордонних студентів виступив директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук
      Далі директори та декани визначались із графіком проведення зустрічей із проректором із навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею для презентації навчальних планів підготовки фахівців. Термін їх проведення триватиме із 08 по 30 квітня.
     Про хід формування навантаження кафедр доповідала начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Вона нагадала присутнім й про необхідність забезпечення лекційних аудиторій мультимедійним обладнанням за дорученням ректора. 

          

      Наступним обговорювали положення «Про раду роботодавців у НУБіП України» із чим виступила начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
       Про результати тестування випускників заочної форми навчання доповідала у вигляді презентації начальник відділу заочного навчання Людмила Макодзей.
      Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова представила присутнім проект наказу «Про формування робочих груп для виконання комплексних магістерських робіт».


 

     На завершення директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин презентував Звіт про проведені спортивні заходи в березні 2015 р. та план на квітень. Також жваво обговорювали питання щодо проведення Дня університету в НУБіП України 28, 29 травня 2015. 

Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook