СПЕЦСЕМІНАР ЗА УЧАСТІ ФАХІВЦЯ У СФЕРІ ГЕОДЕЗІЇ ТА ЗЕМЛЕУСТРОЮ

23 лютого 2024 року

І знову приємна зустріч для здобувачів освіти спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. 22 лютого 2024 року у коледж завітала Світлана ПРОЦЕВСЬКА, заступник директора, начальник управління з виконання міської цільової програми  Комунального підприємства «Київський інститут земельних відносин». Світлана Василівна випускниця  нашого закладу освіти 1995 року, а нині -  роботодавець освітньо-професійної програми «ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ» і наставник фахових молодших бакалаврів з геодезії та землеустрою під час проходження ними виробничих практик.

Світлана Василівна поділилася своїм багаторічним досвідом роботи в галузі геодезії та землеустрою. Розповіла про Київський інститут земельних відносин, наголосила що це компанія, яка об’єднала спеціалістів різних напрямків: геодезистів, землевпорядників, землеоцінювачів, топографів, картографів та юристів. Розповіла про особливості проведення топографо-геодезичних робіт, розробки технічної документації із землеустрою, вирішення нетипових і нетривіальних завдань. У неї за плечима – багаторічний професійний досвід, оскільки вона працює у цій галузі вже 30 років, починаючи після закінчення нашого коледжу. Під її керівництвом працюють висококваліфіковані фахівці, які використовують сучасні ефективні технології та обладнання. На конкретних прикладах продемонструвала розробку технічної документації із землеустрою.

По завершенні  зустрічі Світлана Василівна поділилася спогадами про навчання у нашому коледжі та запросила студентів відвідати Комунальне підприємство «Київський інститут земельних відносин», щоб ознайомитися з специфікою виконання землевпорядних робіт у реальних умовах.

Здобувачі освіти та викладачі циклової комісії технічних дисциплін щиро вдячні Світлані Василівні за те, що вона знайшла час і поділилася багаторічним досвідом. Сподіваємось, що і надалі будемо проводити такі цікаві та змістовні зустрічі.

 

Наталія ГРИЦИШИН,

завідуюча технічного відділення


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook