ВІДБУЛИСЯ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ДІВЧАТ, ЯКІ МЕШКАЮТЬ У ГУРТОЖИТКУ №6

5 квітня 2015 року
Факультет ветеринарної медицини, гуртожиток №6

Впродовж вихідних 4–5 квітня у спортивному залі та спортивних майданчиках гуртожитку №6 проходила напружена боротьба та баталії. Мешканки гуртожитку змагалися у 12 видах змагань за звання найкращої спортсменки, а саме: бігу на 1 км., футболі, волейболі, стрибках в довжину з місця, настільному тенісі, віджиманні від перекладини, шашках, дартсі, качанні пресу, стрибках на скакалці, настільному футболі та армреслінгу.

Підсумком цієї напруженої боротьби стала перемога Стоян О.С., студентки 3 курсу факультету ветеринарної медицини, мешканки кімнати №346.
Суддями на цих змагання були самі ж студенти під головування голови студентської ради гуртожитку Савчука Т.Л., які і визначили переможців:
1 - місце з результатом 74,5 бала посідає Стоян О.С., студентка 3 курсу факультету ветеринарної медицини, мешканка кімнати №346
2 - місце з результатом 74 бала посідає Лушняк М.О., студентка 2 курсу факультету ветеринарної медицини, мешканка кімнати №316
3 - місце з результатом 62 бала посідає Середюк В.С., студентка 1 курсу педагогічного факультету, мешканка кімнати №422
Вітаємо нашу чемпіонку Стоян Ольгу Сергіївну, кращу спортсменку гуртожитку №6 2014–2015 н.р.
Дякуємо Всі учасницям, які знайшли в собі сміливість і взяли участь в таких нелегких видах спорту та вистояли до кінця. Головне не перемога, а участь. Ви найкращі! Успіхів та нових спортивних досягнень!!!
Особливу подяку висловлюєм організаторам заходу, а саме Студентській раді, адміністрації гуртожитку та деканату факультету ветеринарної медицини.
Дякуємо також вболівальникам, які знайшли час і прийшли підтримати наших красивих дівчат.
В кінці змагань переможців нагородив заступник декана факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. відповідним кубком та медалями, а також солодкими подарунками.
 

Організатори заходу
 


Нагороди
Переможниці
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook