Попередній захист магістерських робіт!!!

16 березня 2015, 12:48

Наші студенти! Так тримати!

   У Національному університеті біоресурсів і природокористування на кафедрі надійності техніки 16 березня відбувся попередній захист магістерських робіт. 

     На засіданні було заслухано сімнадцять магістерських робіт майбутніх випускників кафедри надійності техніки – інженерів-дослідників з механізації сільського господарства. Це був попередній захист випускної кваліфікаційної роботи перед комісією, яка складалась з викладачів кафедри надійності техніки.

     На вимогу кафедри на цей момент у студентів були готові всі матеріали випускних кваліфікаційних робіт – повністю оформлені пояснювальна записка, креслення та презентації, перевірені всі розділи пояснювальних записок та отримані підписи консультантів з економічної частини та охорони праці. За результатами попереднього захисту вони були допущені до захисту своїх проектів перед ЕК. Більшість студентів у своїх проектах успішно використовували програмне забезпечення SolidWorks, Ascon Kompas-3D, яке дозволяє досліджувати, проектувати, творити нашому студенту-механіку.
     До захисту випускних кваліфікаційних робіт ще майже десять днів і у наших хлопців і дівчат є час покращити свої доповіді, презентації, проекти та роботи, усунути зауваження комісії, і головне, що за матеріалами досліджень вже було підготовлено наукову працю в фаховому виданні спільно з керівником проекту. 
 
Попередній захист магістерських робіт студентами ОКР «Магістр» механіко – технологічного факультету заочного відділення.

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook