Наші випускники

 

ОПП ОС Магістр та Бакалавр спеціальності 291

«Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

 

ВИПУСКНИКИ

 

Маршак Юлія

Юлія ще під час навчання обрала для себе вектор розвитку - міжнародна юриспруденція, у зв‘язку з тим, що одночасно навчалась на двох спеціальностях в різних університетах: Міжнародні відносини та Право. Після закінчення другого курсу я пройшла співбесіду в міжнародну ІТ компанію, звідки і почався мій кар‘єрний шлях. Протягом цього шляху я змінювала різні компанії та обирала з найбільш комфортними для мене умовами, росла по кар’єрній драбині. На разі я працюю в міжнародному ІТ холдингу на посаді міжнародного юриста. На жаль, назву компанії я не маю права розголошувати у зв‘язку з підписанням договору про нерозголошення конфіденційної інформації.

  

Саух Діана

По закінченню бакалаврату Діана влаштувалася працювати в кампанію «Укрпалетсистем», офіс якої знаходиться в Житомирській області, Коростенському районі, де я народилася. Наразі обіймає посаду фахівця зовнішньоекономічної діяльності, працює разом з комерційним директором. Водночас здобуває ОС магістра за своєю спеціальністю в НУБіП України (заочна форма). Робота Діані подобається, в ній вона бачить перспективу для свого подальшого професійного становлення.

 

 

Траченко Ксенія

По закінченню бакалаврату за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», Ксенія влаштувалася на посаду менеджера з міжнародних проєктів до Громадської організації «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу».

 

Іващук Максим

По закінченню школи вирішив, що хочу здобути освіту за спеціальністю «Міжнародні відносини».
Обрав Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України, оскільки тут є можливість навчатися за програмою подвійного диплому. Тому починаючи з другого курсу я паралельно навчався в Поморській Академії у місті Слупськ (Польща) за спеціальність «Політологія».
Після здобуття освітніх ступенів бакалавра я вирішив продовжити навчання вже в магістратурі НУБіП України за спеціальність «Міжнародні відносини».
Під час навчання на магістратурі я паралельно проходив навчання за програмою підготовки офіцерів запасу в Національному Університеті Оборони України імені Івана Черняховського за спеціальністю «Організація морально-психологічного забезпечення».
В цей час я влаштувався на роботу в американську компанію, що займається аудитом, де продовжую працювати і надалі. Здобуті знання впродовж навчання в університеті допомагають мені у кар’єрному зростанні, а володіння іноземними мовами дозволяють комунікувати з іноземними колегами і клієнтами.
На даний момент я поєдную роботу з навчанням на Аспірантурі в НУБіП України за спеціальність «Історія та Археологія».

Єлизавета Артемчук

Єлизавета з підліткового віку мріяла стати дипломатом і працювати у МЗС України. На шляху до мрії вона вступила на 291 спеціальність «Міжнародні відносини» до НУБіП. З досвідом, здобутими знаннями вона розуміла, що працюватиме у міжнародній сфері, проте була на стадії невизначеності та не уявляла, що її очікує в найближчому майбутньому.
Навесні 2021 року Єлизавета вирішила розширити свої знання, вступивши до ННІМВ КНУ імені Тараса Шевченка на 292 спеціальність «Міжнародні економічні відносини». Та несподіваний поворот подій - початок повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року, майбутнє стало ще більш невизначеним. На противагу всьому Україну активно підтримувала і продовжує підтримувати міжнародна спільнота, а на території нашої країни почали розгортатися найбільші гуманітарні місії. Нова реальність створила нові вектори розвитку, а саме: можливість допомагати постраждалим верствам населення та реалізовуватися як спеціаліст.
У цей непростий час Єлизавета знайшла своє покликання в гуманітарній сфері. Наразі вона працює в американській міжнародній гуманітарній організації, займається важливими питаннями субгрантів і їх відповідного виконання.
Її шлях впродовж 2022-2023 років від асистента до фахівця з аудиту у французькій міжнародній гуманітарній організації відображає її сталу відданість та професійний ріст. Сьогодні Єлизавета радіє можливості бути корисною для співгромадян і продовжує збагачувати свій досвід у міжнародній гуманітарній сфері.
Зміна обставин може відкрити нові можливості, які відповідають нашому справжньому покликанню і допомагають нам зростати як професіонали та як особистості.
 

 

рантура ОНП «Історія України»,

спеціальність 032 «Історія та археологія»

 

ВИПУСКНИКИ

 

Доктор історичних наук, професор
Левчук Костянтин Іванович

Тел.: 527-81-16

У 1993 р. захистив кандидатську дисертацію на тему: «Аграрні відносини в Україні в умовах переходу до ринкової економіки (історико-політичний аспект)».
Кар'єрний шлях: професор кафедри історії України та філософії Вінницького Національного аграрного університету (м. Вінниця).

Кандидат історичних наук, доцент
Кропивко Олена Михайлівна

Тел.: 527-81-16

У 1997 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Громадські об'єднання України в умовах реформування аграрного сектора АПК (1991-1996 роки)».
Кар'єрний шлях: доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України (м. Київ).

 

 

Кандидат історичних наук, доцент

Кравченко Наталія Борисівна

Тел.: 527-81-16

У 1997 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Реформування агропромислового комплексу України: досвід, проблеми (1991-1996 рр.)».
Кар'єрний шлях: доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України (м. Київ).


 

Кандидат історичних наук, доцент
Скотнікова Лада Станіславівна

Тел.: 527-81-16

У 2000 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Аграрні відносини в українському селі у 20-30 роках XX століття».
Кар'єрний шлях: викладач Національного авіаційного університету (м. Київ) у 2005-2006 рр.

Кандидат історичних наук, доцент
Живора Станіслав Михайлович

Тел.: 527-81-16

У 2002 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Аграрна реформа в Україні (1991-2001 роки)».
Кар'єрний шлях: доцент кафедри історії і політології НУБІП України (м. Київ), вихователь вищої категорії Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Кандидат історичних наук, доцент
Лановюк Людмила Петрівна

Тел.: 527-81-16

У 2003 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Розвиток місцевого самоврядування в умовах розбудови громадянського суспільства в Україні (90-ті роки ХХ століття - початок XXI століття)».
Кар'єрний шлях: доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України (м. Київ).

 

 

Кандидат історичних наук, доцент
Хвіст Вікторія Олексіївна

Тел.: 527-81-16

 

У 2003 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Демографічні зміни у складі населення незалежної України: українознавчий аспект».
Кар'єрний шлях: доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України (м. Київ).

 

Кандидат історичних наук
Корнієнко Валерій Васильович

Тел.: 527-81-16

У 2003 р. захистив кандидатську дисертацію на тему: Здійснення земельної реформи в Україні (1990-2002 рр.): історичні уроки та наслідки»
Кар'єрний шлях: директорсередньої загальноосвітньої школи №67 (м. Київ).

Доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки
Сопівник Руслан Васильович

Тел.: 527-83-55

 

У 2004 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Зростання ролі студентів у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів України: історичний аспект (90-ті рр. XX - початок XXI ст.)».
Кар'єрний шлях: завідувач кафедри педагогіки НУБІП України (м. Київ).

 

Доктор історичних наук, професор
Білан Сергій Олексійович

Тел.: 527-81-16

У 2005 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Аграрна освіта в Україні: історичний аспект (90-ті роки ХХ - початок ХХІ ст.)».
У 2014 р. захистив докторську дисертацію на тему: «Соціально-економічний та національно-культурний злам українського селянства (1929-1939 рр.)»
Кар'єрний шлях: професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБІП України (м. Київ).

Доктор історичних наук, доцент
Сидорович Олександр Сергійович

Тел.: 527-81-16

 

У 2006 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Споживча кооперація на Лівобережній Україні в другій половині XIX ст. - на початку ХХ ст.: історичний аспект».
Кар'єрний шлях: професор кафедри соціально-гуманітарних дисциплінвідокремленого підрозділу НУБіП України «Ніжинський Агротехнічний Інститут» (м. Ніжин).

Кандидат історичних наук
Грибенко Олександр Миколайович

Тел.: 527-81-16

 

У 2007 р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Державотворчі процеси в Наддніпрянській Україні в 1917 – 1921 рр.: історичний аспект».
Кар'єрний шлях: викладач Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка (м. Глухів).

Кандидат історичних наук, доцент
Махінько Анна Іванівна

Тел.: 527-81-16

У 2011 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Реформування загальноосвітньої школи в незалежній Україні (90-ті роки ХХ століття – початок ХХІ століття»: історичний аспект.
Кар'єрний шлях: старший викладач кафедри історії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» (м. Київ).

 

Кандидат історичних наук, старший викладач
Поливач Марія Анатоліївна

Тел.: 527-81-16

У 2016 р. захистила кандидатську дисертацію на тему Академік П. Д. Пшеничний – учений, педагогів та організатор вітчизняної дослідної справи в зоотехнії у 30-70-х рр. ХХ ст.».
Кар'єрний шлях: директор Музею НУБіП України, старший викладач кафедри журналістики і мовної комунікації НУБІП України (м. Київ).

 

Кандидат історичних наук, старший викладач
Оліцький Вячеслав Олександрович

Тел.: 527-81-16

У 2017 р. захистив кандидатську дисертацію на тему: «Репресії проти православної церкви на Сумщині у 1920 - 1930-ті роки».
Кар’єрний шлях: завідувач кафедри історії України Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка.

 

Кандидат історичних наук
Пилипенко Лілія Леонідівна

Тел.: 527-81-16

 У 2021 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: «Етнополітичні процеси в Польщі (1918–1923): західноукраїнський контекст»
Кар’єрний шлях: науковий співробітник відділу бібліотечно-інформаційних технологій та наукової обробки документів ННСГБ НААН України.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook