Левосюк Ілля: Університет SGGW відзначається високою якістю освіти та цікавими підходами до викладання.

15 січня 2024 року

    Мій Варшавський етап навчання у рамках програми Erasmus+ виявився захопливим подорожжю, що розширило не лише мої знання, а й мій світогляд. Однією з головних цінностей цього досвіду стали нові знайомства з представниками різних країн, які виявилися не лише колегами по навчанню, але й справжніми друзями.

    Спільне навчання та взаємодія зі студентами з Італії, Португалії, Казахстану, Китаю, Туреччини, Франції. Ця різноманітність стала важливим елементом мого навчального середовища, а відносини з новими друзями покращили перш за все емоційний стан, а також принесуть користь в майбутньому адже знаючи стільки людей з різних куточків землі це можна використовувати будуючи власний бізнес.

   Різноманітні заходи: Welcome Day, ESN Orientation Week, чогось схожого в навчальних закладах я не бачив, їх студентська організація ESN проводить дуже якісну роботу, їм вдається здружити зовсім різні культури та влаштувати дружню атмосферу на кожній зустрічі.

   Місто Варшава, яке стало моєю другою домівкою, вражало своєю красою та енергією. Кожен вуличний куток несе в собі історію, а атмосфера міста впитала мене своєю динамікою та гостинністю.

   Університет SGGW відзначається високою якістю освіти та цікавими підходами до викладання. Навчальна програма не лише забезпечила глибоке розуміння моєї галузі, але й надихнула на дослідження та самовдосконалення.
Наприклад, поїздка в м. Скерневіце для дослідження грунтів. Викладач Aneta Perzanowska залишила дуже хороші враження зробивши цю поїздку в міру веселою та поглибила мої академічні знання.

    Завершуючи свою розповідь, хочу висловити щиру вдячність університету НУБІП за можливість взяти участь у цій захоплюючій програмі Erasmus+. Цей досвід став не лише важливою частиною мого навчання, але й незабутнім етапом моєї освітньої подорожі.

 

Левосюк Ілля
Студент Агробіологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook