ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ФІТОПАТОЛОГІЇ ІМ. АКАДЕМІКА В.Ф. ПЕРЕСИПКІНА В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ М. ЗАЛІЩИКИ, ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

24 березня 2015 року

Доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна, кандидат біологічних наук Піковський М.Й. 18 березня 2015 р. відвідав Заліщицьку державну гімназію (Тернопільська область), де зустрівся з учнями випускового класу та провів профорієнтаційну роботу. Випускникам була представлена доповідь про університет, напрями підготовки, умови вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2015-2016 навчальний рік. Акцентовано увагу щодо навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Майбутнім абітурієнтам надано вичерпну інформацію про умови навчання, актуальність фахівців із захисту рослин в сучасних умовах і місця подальшого працевлаштування. Учнів зацікавила потужна матеріально-технічна база університету, можливість виконувати наукову роботу, змістовно проводити дозвілля у різного напрямку секціях і гуртках. Гімназисти отримали буклети з відомостями про підготовку фахівців на факультеті.

   

Профорієнтаційна робота також була проведена у ВП НУБіП України Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого”, який здійснює підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст і бакалавр. Студентам коледжу надано інформацію про умови вступу на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології, ліцензовані обсяги набору студентів за напрямом підготовки «Захист рослин» (ОКР магістр) та спеціальності, за якими ведеться підготовка.

 

Колектив факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України висловлює щиру подяку директорам навчальних закладів за сприяння у проведенні профорієнтації.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook