СТУДЕНТИ ПЕРШОГО КУРСУ ГОТУЮТЬСЯ ДО ПЕРШОЇ СЕСІЇ

28 листопада 2023 року

     Лапаті сніжинки за вікном та аромат стиглих мандаринів у їдальні. Здавалося, в Національному університеті біоресурсів і природокористування України усе мало б дихати передноворічною атмосферою. Але хвилювання, що майже фізично відчувається в свіжому зимовому повітрі, пов’язане далеко не з передчуттям близьких свят. Напевно, вперше в житті першокурсників притаманні грудню думки про карнавали, новорічні знижки та різдвяні смаколики минають їх стороною… Натомість в усіх, без винятку, юних головах на найближчі тижні почесне місце посіла одна єдина думка: “Як пережити першу сесію?”
     І яким би не був складним перший семестр цього навчального року, він добігає кінця, й наразі є нагода поглянути сесії в обличчя, зазирнути просто в очі і зрозуміти – вона насправді зовсім не страшний звір, а скоріше чудовий мотиватор для наполегливої праці та досягнення великих цілей! Якщо докласти максимум зусиль, заручитися Божою підтримкою та правильно розставити пріоритети, то спогади про першу сесію назавжди залишиться незабутньо теплою сторінкою у житті…

     Своїми враженнями, хвилюваннями та очікуваннями від неї поділилися студенти 1 курсу 1 групи спеціальності «Маркетинг» зі своєю наставницею, старшим викладачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гаврилюк Юлією Григорівною.

     Юлія Григорівна побажала своїм підопічним надолужити пропущені заняття, ліквідувати всі негативні оцінки, не хвилюватися перед підсумковим модульним контролем, щоб все пройшло спокійно та нагадала про важливість дотримання принципів академічної доброчесності. І порадила не боятися викладачів, яким необхідно побачити певний рівень знань, результат навчання.

 

Дарина Хитрун
староста 1 курсу 1 групи
спеціальності «Маркетинг»
 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook