Стажування у Слупську – немає академічних кордонів між Україною та Польщею

26 жовтня 2023 року
  Студентка другого року навчання спеціальності «Філологія (англійська)» Катерина Лупінова зараз знаходиться у дружній Польщі на семестровому стажуванні.

  Місто Слупськ прийняло одну з найкращих студенток гуманітарно-педагогічного факультету тепло та привітно яскравим різнобарв’ям своєї осені. Катерині було непросто наважитися на цей крок – роздуми, поради, страхи, невпевненість. Проте зараз Катя ні про що не жалкує, адже емоцій багато, а нових знань та досвіду ще більше. Це справжня школа дорослого життя – необхідно самостійно вирішувати всі питання, від академічного розкладу та поселення в гуртожиток до необхідності знайти шлях до найближчого продуктового магазину.

 

  Дуже тішить, що нашу дівчину всіляко підтримують співробітники корпусу неофілології, при цьому вони вільно володіють англійською, отже проблем у комунікації не виникає. Всі лекції також проводяться виключно англійською, тому практика мовлення тут стовідсотково забезпечена. Зі слів Катерини, гуртожиток дуже комфортний та затишний, кімнати розраховані лише на двох, при цьому roommate може бути з будь-якої країни, від Польщі до Казахстану, а це завжди прекрасна можливість познайомитися ближче із іншою культурою.

 

  Слупськ – маленьке мальовниче містечко з безліччю парків та щирими людьми, які вітаються, навіть не знаючи один одного. Катерина Лупінова – одна з найпрацьовитіших студенток спеціальності «Філологія (англійська)», ми впевнені, що її наполегливість та завзятість буде гідно оцінена професорсько-викладацьким складом Поморської Академії.

Бажаємо Катерині успіхів та ефективної практики, та чекаємо її із яскравими враженнями на Батьківщині!

 

 

Юлія Чернова,
старший викладач
кафедри іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook