Навчально-методична рада розглянула результати проміжної атестації студентів та внесла зміни до переліку голів Екзаменаційних комісій

24 жовтня 2023 року
  23 жовтня відбулось чергове засідання навчально-методичної ради, яке відкрив Вадим КОНДРАТЮК, голова ради. Він оголосив порядок денний, який був одноголосно затверджений.

 

  Згідно порядку денного з першим питанням виступив Ярослав РУДИК, начальник навчального відділу. Він доповів про організацію освітнього процесу в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та результати перевірки навчально-методичної складової. Після обговорення результатів вирішили схвалити доповідь та рекомендувати до розгляду на Вченій раді університету.
  Наступним питанням, про яке доповів Ярослав РУДИК присвячено результатам проміжної атестації студентів бакалаврату і магістратури в І семестрі 2023-2024 н.р. Представлені доповідачем результати викликали жваве обговорення серед членів ради. Зокрема, піднімалось питання, як допомогти студентам, які проявили неуспішність під час навчання. Після обговорення, вирішили опрацювати це питання у навчальних підрозділах, підготувати пропозиції з покращення якості освітнього процесу та повернутись до розгляду питання у весняному семестрі 2023-2024 н.р.
  Про стан набору слухачів на підготовче відділення університету доповіла Оксана БАГАЦЬКА, заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи. Вона звернула увагу на кількість сформованих груп за спеціальностями. Оксана БАГАЦЬКА винесла на розгляд ради питання, щодо формування шкали оцінок і додаткових балів, які отримують випускники підготовчого відділення.
  Про внесення змін до затвердженого переліку голів Екзаменаційних комісій доповіли Ігор БУЦИК, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету та Тереза МИКИЦЕЙ, заступник директора з навчальної і виховної роботи ННІ неперервної освіти і туризму. Вони представили кандидатури, які були одноголосно підтримані членами навчально-методичної ради, та винесено рішення клопотати перед Вченою радою університету щодо затвердження переліку голів Екзаменаційних комісій.
  Заступник директора з навчальної і виховної роботи ННІ неперервної освіти і туризму Тереза МИКИЦЕЙ, клопотала перед радою, щодо внесення змін до складу проектної групи освітньої програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Публічне управління та адміністрування». Зокрема, члени ради одноголосно підтримали призначити гарантом проектної групи доктора наук з державного управління, доцента Оксану ЄВСЮКОВУ.
  Традиційно на завершення засідання навчально-методична рада розглянула подані до друку рукописи навчальної літератури.
 
Дмитро КАСАТКІН,

секретар навчально-методичної ради 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook