Професор Олександр ГАНЖЕНКО з науковою доповіддю на конференції «Органічне виробництво в умовах зміни клімату: технології і техніка»

4 жовтня 2023 року
м. Київ

 

4 жовтня 2023 року професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджементу імені М. П. Момотенка Олександр ГАНЖЕНКО прийняв участь в роботі конференції «Органічне виробництво в умовах зміни клімату: технології і техніка». Організатором конференції виступив Інститут механіки та автоматики агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України.
В ході проведення конференції було обговорено актуальні проблеми техніко-технологічного забезпечення виробництва безпечних продуктів харчування в умовах зміни клімату на основі новітніх технологічних прийомів і технічних засобів для їх реалізації.
Науковці та виробничники поділилися своїми результатами досліджень та виробничим досвідом щодо технологій підготовки ґрунту до вирощування сільськогосподарських культур, способів контролювання чисельності бур’янів, хвороб та шкідників в органічному землеробстві. Обговорювались питання пов’язані зі збереженням і підвищенням родючості ґрунтів, боротьбою з деградацією ґрунтів та опустелюванням в умовах зміни клімату.
Професор Олександр ГАНЖЕНКО  у науковій доповіді розкрив результати досліджень щодо шляхів використання біомаси енергетичних культур, а також особливостей їх вирощування з дотриманням принципів сталого розвитку.

Іван Роговський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook