Кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві розпочала навчальний процес

17 серпня 2023 року
Стартував новий навчальний рік у великій родині НУБіП України. Війна уже другий рік поспіль коригує життя українців. Не стали винятком і навчальні заклади. Але ми є сильною та сміливою нацією, тому з мужністю долають усі труднощі. Українська нація жила, живе і буде жити та розвиватися. Попри війну молоді українці мають здобувати якісну освіту, і про це дбають у НУБіП України. Тому навчальний рік розпочали трішки раніше, щоб  студенти мали можливість пройти адаптаційний період офлайн.
Факультет тваринництва та водних біоресурсів прийняв у свою сім’ю багато першокурсників і першими, хто буде провідником у студентське життя є наставники академічних груп.  
Кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві на факультеті тваринництва та водних біоресурсів є однією з найбільших і найпотужніших кафедр. Викладачі кафедри активно, з першого дня навчального року, включилися у навчальний процес. Доценти Руслана Уманець і Наталія Грищенко стали кураторами 2 і 3-ї академічних груп, тобто наставниками  і  будуть надійною опорою й підтримкою в усіх життєвих ситуаціях для юнаків і дівчат, які щойно переступили поріг у поки новий і незвіданий для них світ – світ студентства.
 
 
Завідувач кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, професор Вадим Лихач долучився до привітань першокурсників та викладачів і в особливий спосіб, використовуючи сучасні засоби комунікації, надіслав привітання та настанови щодо початку робочого процесу співробітникам кафедри.
 
 
Після ранкових урочистостей навчальний процес розпочався у звичному ритмі за попередньо складеним розкладом. Частину занять викладачі провели в аудиторіях, а частину – онлайн.
Професор  Вікторія Мельник працювала зі студентами ОС "Бакалавр", що обрали вибіркову дисципліну "Декоративне птахівництво". У поточному навчальному році цю дисципліну вивчають переважно студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, а також факультетів ветеринарної медицини, інформаційних технологій, ННІ лісового і садово-паркового господарства.
 
 
Професор Наталія Прокопенко розпочала знайомство студентів 3-го курсу ОС «Бакалавр» зі світом птахівництва, викладаючи дисципліну «Технологія виробництва продукції птахівництва» у сучасній навчальний аудиторії, котра оснащена засобами унаочнення та всім необхідним обладнанням і матеріалами для проведення навчального процесу на найвищому рівні.
 
 
Професор Василь Туринський розпочав курс лекцій для студентів ОС «Магістр» другого року навчання з вибіркової дисципліни «Органічне виробництво продукції козівництва» та 3 курсу ОС «Бакалавр» - «Технологія виробництва продукції вівчарства».
 
 
Доцент Наталія Грищенко прочитала вступну лекцію для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства».
 
 
Отже, навчальний процес триває. Викладачі кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві намагаються представити кожну галузь тваринництва якомога цікавіше та змістовніше, розкрити її у повному обсязі, щоб студент мав можливість зробити правильний вибір і стати висококваліфікованим фахівцем.
Бажаємо студентам бути наполегливими у навчанні здобуваючи необхідні знання для професійної діяльності. Викладачам – терпіння, наснаги й невичерпної енергії, щоб передавати свої знання та досвід молодим.
Усім нам миру, наближаємо Перемогу України над ворогом - кожен на своєму фронті!
 
C. Базиволяк,
доцент кафедри технологій у

птахівництві, свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook