Їх імена ніколи не забути

23 лютого 2015 року

Революція гідності – чим вона стала для кожного з нас? Саме таке питання стало фундаментом виховного заходу-реквієму який відбувся 19 лютого в Бережанському інституті. Організатори вищезгаданого заходу посвяченого річниці Революції гідності, а це к.і.н., доц. Троханяк О.С., к.і.н., доц. Луговий Б.В. та завідувач відділу гуманітарної освіти, виховання і студентських справ Зайчук В.М., у своїх промовах нагадали студентській молоді як розпочався майдан, які події передували і як загострились відносини між мирними мітингувальниками та тодішньою владою, яка не хотіла дослухатись до перших. Революція показала нам, що свою свободу, незалежність, демократію, соціально-політичний статус та високий рівень економічного розвитку слід виборювати, це і робили Герої Небесної Сотні та продовжують робити сьогодні воїни АТО.

Надзвичайно важко було викладачам говорити, а студентам слухати про загибель нашого студента, Героя Небесної Сотні, Героя України – Устима Голоднюка. Розповідь супроводжувалась фотоплівками, короткометражними фільмами про майдан та майданівців, героїчні вчинки Небесної Сотні.

Студенти також поділились своїми думками щодо Революції Гідності. В ході бесіди було зрозуміло чітку позицію молоді про необхідність втілення вже сьогодні у життя радикальних майданівських реформ. Виховний захід не залишив байдужим нікого.

Слава Героям Небесної Сотні! Вічна пам'ять Герою України Устиму! Слава Україні!


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook