Ph.D. Природа – один з найкращих лікарів під час проходження реабілітаційного періоду (вступниця до аспірантури Юлія Рашковська)

8 серпня 2023 року
  • Доброго дня, пані Юліє, розкажіть, будь ласка, про себе.

— За покликанням я ландшафтний дизайнер та архітектор в третьому поколінні. У 2010 році закінчила НУБіП України та є магістром спеціальності «Садово-паркового господарства». Наразі працюю директором фірми та амбасадор лікарні Охматдит. Третій рік поспіль благодійно опікуюся благоустроєм території лікарні, створюючи лікарняні сади для проходження реабілітації дітей та їх батьків під час складного лікування.

  • Чи визначились Ви вже із темою Вашого наукового дослідження?

— На даний час тема дуже актуальна, адже нам необхідно продовжувати допомагати проходити реабілітаційний період нашим воїнам та людям, що мають посттравматичну травму. Природа – один з найкращих лікарів в даному аспекті, а тому з наукової точки зору хочеться ще більше розвинути та вивчити дане питання. Спілкуючись та отримуючи підтримку визнаних міжнародних фахівців, ми з моїм майбутнім науковим керівником Колісніченко Оленою Валеріївною маємо показати свій особистий приклад. Наразі ми вже займаємось науковим дослідженнями та хочемо продовжити навчання лише в рідному університеті!

  • Дякуємо за Ваші відповіді!

Тимофій Корнійчук,
провідний фахівець відділу аспірантури

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook