За кількістю поданих заяв НУБіП – серед найпопулярніших університетів країни

26 липня 2023 року
  Національний університет біоресурсів і природокористування України був, є і залишатиметься в числі найкращих закладів вищої освіти країни. Це ще раз засвідчили проміжні підсумки вступної кампанії важкого воєнного 2023 року.

  НУБіП за кількістю поданих вступниками до приймальної комісії заяв на бакалаврат чітко входить у десятку найпопулярніших університетів країни серед цьогорічних випускників шкіл і коледжів, залишаючи позаду таких «важковаговиків» української вищої освіти, як КНТЕУ імені Вадима Гетьмана, ХНУ імені В.Н. Каразіна, Харківську політехніку, КНУБА та інших. Попереду нас університети західної України, там на сьогодні менша кількість обстрілів. Серед університетів аграрного спрямування – за цим же показником – він на першій позиції.
  Коротко про динаміку вчорашнього дня: якщо на обідню пору до приймальної комісії надійшло 6372 заяви, то вже надвечір ця цифра зросла до 6822, тобто за півдня – майже на півтисячі! А вже сьогодні ранковий показник надходження заяв – 7183.

  Це – результат постійної профорієнтаційної роботи всього колективу, запровадження нових спеціальностей, розвиток і актуалізація вже існуючих освітніх програм, говорить ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Саме за них і голосує заявами і вже значною кількістю поданих документів абітурієнт 2023, обираючи для здобуття вищої освіти НУБіП України.

 

Пресслужба університету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook